Vraag het Mobiman

Vraag het Mobiman is een gezamenlijk initiatief van werkgevers, werknemers en lokale overheden in de regio Rivierenland. Samen ontwikkelen we plannen en acties op het gebied van Slim Werken en Slim Reizen. Doelstelling van het programma is om het in 2012 voor 12,5% van de beroepsbevolking in de regio Rivierenland mogelijk te maken om slim te kunnen werken en slim te kunnen reizen. Dat betekent dat zij ervoor kunnen kiezen 1 of meer dagen per week niet naar het werk te reizen. Of, als ze wel naar het werk moeten, niet met de auto reizen en als het wel met de auto moet, dan tenminste buiten de spits.


Benieuwd welke partijen zich actief inzetten om bovenstaande doelstellingen te behalen? Bekijk hier een overzicht van de werkgevers die meedoen.

Contact Vraag het Mobiman
Vraag het Mobiman
p/a VCC Oost
Postbus 221 - 6800 AE Arnhem
Oude Oeverstraat 120 - 6811 JZ Arnhem
info@vraaghetmobiman.nl
026 - 353 7680

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Mobiele site
Vraag het Mobiman is ook beschikbaar op je mobiel: m.vraaghetmobiman.nl

Website voor werkgevers
Werkgevers in de Regio Rivierenland kunnen voor advies en ondersteuning over Slim Werken en Slim Reizen terecht bij de mobiliteitsmakelaar van Vraag het Mobiman. Bent u werkgever? Klik hier.

Twitterfeed
volg ons op
RT @VCCOost: Nieuw tankstation CNG Geldermalsen operationeel. @cngnet http://t.co/VGruwjVE7m Zie meer locaties CNG / #groengas op http://t.…
13 FEB 12.40 UUR
Nieuws: Regio Rivierenland: snel veiligheidsmaatregelen A15 http://t.co/hSj8nZxJRq
07 FEB 18.00 UUR
RT @VCCOost: Aan de slag met Het Nieuwe Werken en duurzame mobiliteit? Volg opleiding mobiliteitsmanagement per 21-3. http://t.co/fIUD3jW2x…
23 JAN 15.41 UUR
meer berichten