Het Convenant Mobiliteit

Slimme plannen om mobiliteit te stroomlijnen.

De regio Rivierenland en de provincie Gelderland hebben het initiatief genomen voor een mobiliteitsconvenant. Doel hiervan is samen met werkgevers en overheden te komen tot concrete en niet-vrijblijvende afspraken om de bereikbaarheid (en daarmee ook de leefbaarheid) van de regio Rivierenland op peil te houden en waar het kan te verbeteren.

In ons regionaal convenant mobiliteitsmanagement ‘Slim vooruit in Rivierenland’ worden diverse doelstellingen en maatregelen beschreven die bijdragen aan betere bereikbaarheid van de regio. Hierbij wordt ingezet op beïnvloeding van gedrag, verbetering van fysieke mobiliteitsfactoren en op effectiever mobiliteitsmanagement.

Slim vooruit in Rivierenland fungeert hierin als kennisbron en kan u waar mogelijk ondersteuning bieden met het in kaart brengen en benutten van de kansen voor uw organisatie. Daarnaast zijn wij de verbindende factor met de overheid.

Binnen het convenant werken de volgende partijen samen:

 

Provincie Gelderland
Qurius
King Nederland
Schouten & Nelissen
Easybike
Regio Rivierenland
Gemeente Tiel
Ziekenhuis Rivierenland Tiel
Gemeente Geldermalsen
Gemeente Zaltbommel
Gemeente Culemborg
Gemeente Neder-Betuwe
Bedrijvenkring Bommelerwaard
Waterschap Rivierenland
VNO-NCW Midden

 

Wilt u meer informatie over het convenant? Neem dan contact op met de mobiliteitsmanager.

Twitterfeed
volg ons op
RT @VCCOost: Nieuw tankstation CNG Geldermalsen operationeel. @cngnet http://t.co/VGruwjVE7m Zie meer locaties CNG / #groengas op http://t.…
13 FEB 12.40 UUR
Nieuws: Regio Rivierenland: snel veiligheidsmaatregelen A15 http://t.co/hSj8nZxJRq
07 FEB 18.00 UUR
RT @VCCOost: Aan de slag met Het Nieuwe Werken en duurzame mobiliteit? Volg opleiding mobiliteitsmanagement per 21-3. http://t.co/fIUD3jW2x…
23 JAN 15.41 UUR
meer berichten